Независимо дали вашият ресторант е самостоятелен обект или попада в хотел, както и дали се намира в дестинация или не, ние ще ви помогнем със следното:
• Увеличаване на печалбата;
• Намаляване разходите за хранителни продукти и напитки;
• Остойностяване менюто за рентабилност;
• Изготвяне на дизайнерско меню;
• Грижа за вкуса и качеството на храните;
• Инвентаризационен контрол на храни и напитки;
• Мърчъндайзинг (атмосфера, разположение и т.н.)
• Маркетинг на ресторанта;
• Подобряване на оперативните стандарти;
• Закупуване на храни и напитки, с изгодно съотношение качество-цена;
• Обучение на персонала за подобряване на обслужването;
• Предлагане на кетъринг;
• Празнични менюта и др.